Billige sommerdæk med fælge eller i løskøb

Vi forhandler alle de kendte sommerdæk-mærker og kan skaffe det meste! Hos os finder du bl.a. kvalitets-sommerdæk til skarpe priser.

Søg fælge med sommerdæk

Komplette sommerhjul

Søg fælge med sommerdæk

Søg sommerdæk uden fælge

Løse sommerdæk

Søg sommerdæk uden fælge

Hvordan vælger jeg det rigtige sommerdæk?

Ofte oplever vi at pris og støjniveau har en afgørende faktor for hvilke sommerdæk kunderne vælger. Her er det dog vigtigt at gøre sig overvejelser omkring dækkets køre- og bremseegenskaber.  

Generelt klarer alle sommerdæk sig godt på tør vej, det er på våd vej at et dæk virkelig viser sine bremse- og køreegenskaber. Yderligere vægtes dækkets køreegenskaber på våd vej væsentligt højere i en dæktest end f.eks. støjniveau.

På den baggrund anbefaler vi at du altid fokuserer skarpt på dækkets egenskaber i vådt føre. Især Continental, Goodyear & Michelin sommerdæk gør sig positivt bemærket her.

Populære dækmærker

  

Det rigtige sommerdæk til dit behov

Når du søger sommerdæk har det en betydning, hvordan du bruger din bil og hvilke egenskaber ved et sommerdæk du ligger vægt på. Kører du hovedsageligt få kilometer i byen, eller kører du regelmæssigt lange ture på motorvej og landevej? Prisen kan have stor betydning for mange og det er ikke umuligt at få gode og billige sommerdæk. Det er bare væsentligt at de lever op til dine forventninger. 

Man kan finde mange svar ved at følge med i de dæktests som løbende publiceres, men har du ikke tålmodigheden til at nærlæse en tysk dæktest fra ADAC, er du altid velkommen til at få råd og vejledning hos os. Vi sidder klar ved mail info@billigalu.dk eller tlf.: 70 204 888

Test af sommerdæk

Når der udføres tests af sommerdæk kan de som udfører testen lægge vægt på forskellige værdier. Dvs. at de, som sådan, tager stilling til hvor vigtig f.eks. "friktion / forbrug af brændstof" er, når de uddeler stjerner. Det er derfor vigtigt at læse de overvejelser, som ligger bag dæktesten generelt og ift. det enkelte dæk, når man bruger tests som en guide. At købe "testvinderen" er der sjældent noget forgjort i, dog kan det forekomme at et andet sommerdæk i testen lever bedre op til lige dit behov, fremfor vinderen.  

Finder du ikke det sommerdæk du søger?

Søger du et bestemt mærke som ikke umiddelbart findes på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os på info@billigalu.dk eller tlf.: 70 204 888

Hvornår skal jeg udskifte mine sommerdæk?

Loven foreskriver at der som minimum skal være 1.6 mm dækmønster tilbage på dækket. Vi anbefaler dog at du skifter når der 2.5-3 mm mønster tilbage for at undgå uhensigtsmæssig aquaplaning og forøget bremselængde. Et nyt sommerdæk har 8-9 millimeter mønster.

Kom godt afsted på kør-selv-ferien

Har du planlagt kør-selv-ferie til udlandet, er det vigtigt at du får kontrolleret dine dæk for tilstrækkeligt dækmønster. Er der bare 3-4 mm mønster tilbage på dækkene, risikerer du at dækkene er slidt helt ned når du ankommer til feriedestinationen.

Yderligere vil dækkene, både på vej ud og hjem, ikke kunne aflede de store mængder vand der ofte forekommer i sommerperioden. Dette øger risikoen for aquaplaning betragteligt.

Billige sommerdæk

Vi har et stort udvalg af billige sommerdæk og hvis du køber fælge og sommerdæk yder vi pasningsgaranti, hvilket betyder at vi garanterer dine nye hjul passer på din bil.


Læs mere om

 

Tilbage til forsiden