Billige sommerdæk med fælge eller i løskøb.

Vi forhandler alle de kendte sommerdæk-mærker og kan skaffe det meste! Hos os finder du bl.a. kvalitets-sommerdæk til online-priser.

Løse sommerdæk

Søg sommerdæk uden fælge

Søg sommerdæk uden fælge

Komplette sommerhjul

Søg fælge med sommerdæk

Søg fælge med sommerdæk

Sommerdæktest 2016

Resultaterne er tikket ind og du kan her se hvilke dækmærker der scorer højest i ADACs omfattende dæktest

Læs testen her

Hvordan vælger jeg det rigtige sommerdæk?

Ofte oplever vi at pris og støjniveau har en afgørende faktor for hvilke sommerdæk kunderne vælger. Her er det dog vigtigt at gøre sig overvejelser omkring dækkets køre- og bremseegenskaber.  

Generelt klarer alle sommerdæk sig godt på tør vej, det er på våd vej at et dæk virkelig viser sine bremse- og køreegenskaber. Yderligere vægtes dækkets køreegenskaber på våd vej væsentligt højere i en dæktest end f.eks. støjniveau.

På den baggrund anbefaler vi at du altid fokuserer skarpt på dækkets egenskaber i vådt føre. Især Continental, Goodyear & Michelin sommerdæk gør sig positivt bemærket her.

Populære dækmærker

  

 

Finder du ikke det sommerdæk du søger?

Søger du et bestemt mærke som ikke umiddelbart findes på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os på info@billigalu.dk eller tlf.: 70 204 888

Hvornår skal jeg udskifte mine sommerdæk?

Loven foreskriver at der som minimum skal være 1.6 mm dækmønster tilbage på dækket. Vi anbefaler dog at du skifter når der 2.5-3 mm mønster tilbage for at undgå uhensigtsmæssig aquaplaning og forøget bremselængde. Et nyt sommerdæk har 8-9 millimeter mønster.

Kom godt afsted på kør-selv-ferien

Har du planlagt kør-selv-ferie til udlandet, er det vigtigt at du får kontrolleret dine dæk for tilstrækkeligt dækmønster. Er der bare 3-4 mm mønster tilbage på dækkene, risikerer du at dækkene er slidt helt ned når du ankommer til feriedestinationen.

Yderligere vil dækkene, både på vej ud og hjem, ikke kunne aflede de store mængder vand der ofte forekommer i sommerperioden. Dette øger risikoen for aquaplaning betragteligt.